Αγαπημένοι μας φίλοι σας καλησπερίζω!

Δεν ξέρω αν πολλοί από εσάς τις τελευταίες βδομάδες, όπως και γω, εντοπίζατε αρκετά συχνά την συγχρονικότητα του 11-11! Είτε στην οθόνη του υπολογιστή σας καθώς «τυχαία» κοιτούσατε, είτε στο κινητό σας, στο ρολόι σας ή ακόμη και στο ρολόι της ταμειακής μηχανής του σούπερ μάρκετ που βρισκόσασταν, όπως έτυχε και σε μένα. Δεν του είχα δώσει θα έλεγα αρκετή σημασία μέχρι που την προηγούμενη Κυριακή, ανήμερα της εορτής των αγαπημένων μας Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, όταν τελείωσα την ανώτερη επικοινωνία που μας χάρισαν, ένας φίλος Εργάτης του Φωτός, ρώτησε γιατί τελευταία συναντάει τον συνδυασμό 11-11 και αν σημαίνει κάτι όλη η ημερομηνία 11-11-2009(που μας κάνει το άθροισμα πάλι 11)δηλ. Έβγαινε 11-11-11! Εξεπλάγην φυσικά γιατί και εγώ το ίδιο βίωνα και φυσικά ρωτήσαμε την Οικογένεια να μας πει.

Μας έδωσαν ένα μήνυμα το οποίο μας πήγε πρώτα στην ημερομηνία της Αρμονικής Σύγκλισης που έγινε από τους Ανώτερους Εαυτούς μας και την Ανώτερη Οικογένεια, το 1987. Έτσι μας είπαν ότι κάθε 11 χρόνια και συγκεκριμένα στις 11-11 γίνεται ξανά μια σύναξη στα ανώτερα πεδία, με σκοπό την ανασκόπηση της εξέλιξής μας. Τότε είχαμε θέσει σαν ανθρωπότητα ανώτερο χρονικό όριο για την αλλαγή και εξέλιξή μας το έτος 2020!οπότε κάθε 11 χρόνια, η Ανώτερη Οικογένεια δεν ξεχνά και διοργανώνει μια μικρή σύναξη για εξέταση των γεγονότων.

Μείναμε έκπληκτοι και μας άρεσε η ιδέα της σύναξης, οπότε δήλωσα στους οδηγούς μου ότι αν γίνεται να παρευρίσκομαι και εγώ πνευματικά εκεί. Πράγματι την Τετάρτη στις 11-11 καθώς το πρωί ετοιμαζόμουν να βγω από το σπίτι μου, έρχεται ο Κρύων και μου λέει ότι σε λιγάκι θα χρειαστεί να βρω ένα ήσυχο μέρος για να διαλογιστώ και να με πάρουν μαζί τους στην σύναξη. Πράγματι στις 12 ακριβώς το μεσημέρι έρχεται δίπλα μου ο δάσκαλος Τζβαάλ Κούλ, και μου λέει να χαλαρώσω μέσα μου και να ετοιμαστώ. Με κρατάει από το χέρι και με ανεβάζει σε ένα επίπεδο Φωτός, μέσα σε μια μεγάλη κρυσταλλική αίθουσα, γεμάτη από Φωτεινές Οντότητες, αλλά εμένα με είχε καλυμμένη από ένα αιθερικό πέπλο ώστε να προστατεύομαι από την αλλαγή δόνησης. Και αρχίζει η ομιλία με αρχηγό τον Αρχάγγελο του Φωτός και της Σκοτεινότητας Αρχάγγελο Μιχαήλ(έτσι τον παρουσίασαν). Θα μεταφέρω τα λόγια του όπως τα θυμάμαι και όχι επακριβώς διότι δεν τα κατέγραφα με κάποιο μέσο εκείνη την στιγμή.

«Αγαπημένοι, επειδή η εργασία μας με το ανθρώπινο γένος είναι διαρκής και έντονη, δεν θα καθυστερήσουμε πολύ την συνάντησή μας αυτή για να επιστρέψουμε σύντομα στα καθήκοντά μας.

Η ουσία της ανθρωπότητας μέχρι το 2020, όπως είχανε θέσει το 1987, είναι να έχει βρει την ανώτερη ποιότητα αγάπης μέσα από την ενέργεια της αλληλεγγύης και της συμπόνιας. Δεν είναι μόνο αναγκαίο να ανακαλύψει την πραγματική έννοια της αγάπης αλλά και την πρακτική έννοια της αλληλεγγύης και της συμπόνιας προς το κοινωνικό σύνολο. Οι περισσότερες φυσικές καταστροφές έχουν σαν ένα στόχο, εκτός από τον φυσικό κύκλο της Γαίας, να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στην ώθηση της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Οι φυσικές καταστροφές θα συνεχιστούν από το βόρειο ημισφαίριο της Γης, κατόπιν στον ισημερινό και μετά στο νότιο, μέσα στα πλαίσια αλλαγής δόνησης, στοιχείων και μορφής του πλανήτη αυτού. Εδώ ελπίζουμε η αλληλεγγύη να γίνει ακόμη πιο έντονη και να αντιληφθεί ο κόσμος, ότι κάτι τέτοιες στιγμές το χέρι βοηθείας είναι το πιο σημαντικό.

Όσον αφορά τις καταστροφές που γίνονται στο γήινο πεδίο από συλλογική ασυνειδησία κυρίως, αυτό είναι το κομμάτι που όλοι οι Εργάτες του Φωτός χρειάζεται να βάλουν τα δυνατά τους. Γιατί αν πριν από χρόνια χρειαζόταν ένας στους δέκα να αφυπνιστεί εσωτερικά, τώρα η αλλαγή χρειάζεται πολλούς περισσότερους ανεπτυγμένους εσωτερικά, διότι αυτό το συλλογικό ασυνείδητο είναι το πιο δύσκολο που πρέπει να καταρριφθεί.

Γι’ αυτό σήμερα, όλοι μαζί που βρισκόμαστε εδώ, Ανώτεροι Εαυτοί και Πνευματικό Βασίλειο, αποφασίζουμε, επειδή ο χρόνος στενεύει και οι καταστάσεις είναι ακόμη στάσιμες σε πολλά σημεία της ανθρωπότητας, να εντείνουμε την βοήθειά μας και να τους προετοιμάσουμε γι’ αυτό.

Θα ωθούμε τους Εργάτες του φωτός να δουλεύουν πιο εντατικά για την εσωτερική αφύπνιση του συνόλου, αφού αυτό χρειάζεται για την αλλαγή του συνειδητού, να προχωρούν χωρίς φόβο προς το άγνωστο, να δημιουργήσουν και άλλες εστίες φωτός που να λειτουργούν σαν κανάλια ενέργειας, και να μυούν τον λόγο του Πνεύματος που αφορά την απελευθέρωση της αγάπης.

Θα αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τις ομάδες Φωτός που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για την βοήθεια που θα έρθει κοντά τους το 2012, έτσι ώστε και τα κρυστάλλινα παιδιά να μπορέσουν να εκτελέσουν το έργο τους πιο εύκολα, αφού τα INDIGO έχουν ήδη αρχίσει να καταρρέουν τα συστήματα που δεν εξυπηρετούν το συλλογικό σθένος. Τα συστήματα αυτά βεβαίως έχουν και τον απώτερο σκοπό τους, ο οποίος βασίζεται και αυτός στην ενέργεια προσφοράς και αλληλεγγύης. Επίσης θα αρχίσουμε κι εμείς με την σειρά μας να δηλώνουμε την παρουσία μας πιο έντονα και με πιο αντιληπτούς τρόπους, ώστε να βοηθήσουμε και τα ενδιάμεσα να λειτουργούν χωρίς την πίεση της αμφιβολίας και του έντονου νου.

Ο κάθε διδάσκαλος θα εργάζεται εντονότερα σε κάθε τομέα του όπως ο Χριστός με την Χριστική ενέργεια για το άνοιγμα της αγάπης, η Μαρία Παναγία για την αποδοχή και συμπόνια, ο Κουτχούμι για την ειρήνη και αλληλεγγύη, ο Άγιος Γερμανός για την γείωση της γνώσης και την φώτιση.....»

Και πολλοί άλλοι φίλοι μου που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω μέσα μου και σκεφτείτε ότι ήταν πάρα πολλοί!! Μετά ο Τζβαλ Κούλ έσκυψε στο αυτί μου και μου είπε ότι ήταν η ώρα να φύγω γιατί αυτά που χρειαζόταν να ακούσω, τα έλαβα. Μου είπε ότι ο δρόμος μου είναι ακόμη μεγάλος και έχω καταλάβει πια τί ακριβώς χρειάζεται εγώ να κάνω. Με κατέβασε ξανά πίσω στο πεδίο μας, με μεγάλη τιμή και μου είπε ότι είδα και αντιλήφθηκα να τα μεταφέρω με αγάπη σε όλους. Έτσι, παρότι δεν τα θυμάμαι και όλα γιατί δεν είχα μπει καν στην διαδικασία ότι θα χρειαζόταν να καταγράψω κάτι, απλά πίστευα ότι θα ήταν μια αιθερική εμπειρία, σας τα γράφω με απλότητα και αγάπη έτσι όπως ακριβώς τα ένοιωσα. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν που θα ξανασυναντηθούνε, σας στέλνουμε

Αγάπη και άπλετο Φως!!!!!!

Με εκτίμηση Ελένη Πιππή